Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ως υπεύθυνοι του προγραμματος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις κυρίες Λουτριανάκη Βάλια (φιλόλογο, συγγραφέα, εκπαιδεύτρια Ρητορικής στα Αρσάκεια) που μοιράζεται μαζί μας την πόλύτιμη εμπειρία της, την κα Λάσκου Σοφία (φιλόλογο), τόσο για το πολύτιμο υλικό που μας παρέχει αφιλοκερδώς από την αποδελτίωση των εφημερίδω αλλά και για την εποικοδομητική της παρουσία σε κάθε συνάντηση της Ομάδας μας.
Τέλος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παλιό μαθητή του σχολείου μας και νυν φοιτητή Διεθνών Σχέσεων, Φραγκιαδάκη Άρη, για την δημιουργία του Ιστότοπου μας.

Οι υπεύθυνοι του Προγράμματος

1 σχόλιο:

  1. Ομάδα επιχειρηματολογίας... όταν μας το πρότεινε η Κυρία Σπυράτου μαζί με τη Κυρία Χάνου δεν ξέραμε απολύτως τίποτα. Ήταν η πρώτη χρονιά που θα συμμετείχαμε και έτσι όλοι μας το αντιμετωπίσαμε με πολύ ενθουσιασμό και ζεστασιά. Σιγά - σιγά οι συναντήσεις αποκτούσαν ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον , αγωνία , και αριθμό παιδιών. Συναντήσεις όπου δεν ήταν άλλη μια ώρα χαμένη από το χρόνο μας , ούτε μια ώρα απλά για να χάσουμε κάποιο μάθημα, ήταν ένα πρόγραμμα του οποίου περιμέναμε και προετοιμάζαμε την επόμενη συνάντηση. Τι κερδίσαμε ; πραγματική συνεργασία με τους συμμαθητές μας , ενίσχυση του τρόπου σκέψης και επιχειρηματολογίας μας , είδαμε τους καθηγητές από άλλη όψη και όχι μόνο απ' αυτή της τάξης. Επιπλέον συναγωνιστήκαμε με άλλα σχολεία , ανταγωνιστήκαμε σχολεία με περισσότερη εμπειρία στο διαγωνισμό (καθαρά από πλευράς συμμετοχών) και στο τέλος είμασταν περήφανοι για τις καλές κριτικές που λάβαμε. είμαι σίγουρος πως κάθε χρόνο οι μαθητές θα τα πηγαίνουν καλύτερα. Τέλος να υπογραμμίσω πως πραγματικά είναι μια εμπειρία πολύ όμορφη που έχει να προσφερεί πολλά ωφέλη βραχυπρόθεσμα και μη και θα είναι κανείς σε θέση να τα δει μόνο από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή